Apartmani Novalja

Apartmani Novalja - PagLokacija: Objekt u kojem se nalaze „Apartmani Novalja“ nalazi se na sjeverozapadnom dijelu otoka Paga u mirnom šumovitom području između glavne prometnice od Paga prema Novalji i Autokampa „Straško“. Udaljen je 200 m od mora a okružen je gustom borovom šumom bez kuća u blizini.


Galerija:


Cene po smeštajnoj jedinici dnevno

Tip smeštaja 01.05. - 30.06. 01.07. - 31.08. 01.09. - 31.10.
1/2+2 APP 60 80 60
U CENU NIJE URAČUNATA BORAVIŠNA TAKSA I ONA SE NAPLAĆUJE POSEBNO

CENA PO JEDINICI I DANU-URAČUNATO:
• boravak u apartmanu,
• režijski troškovi gde je to dostupno: internet, kablovska ili satelitska TV, parking, klima uređaj,
• kuhinjski inventar

NAČIN PLAĆANJA:
• Prilikom rezervacije 40% od vrednosti aranžmana, a ostatak 15 dana pred početak putovanja.
• Čekovima gradjana
• Kreditom poslovnih banaka
• platnim karticama banaka sa kojima agencija Sim Tours ima zaključen ugovor

USLOVI PLAĆANJA:
• Plaćanje u dinarskoj protivrednosti po prodajnom kursu poslovne banke
• U slučaju promena na monetarnom tržištu Sim tours zadrzava pravo na korekciju cena
• Cena je garantovana samo za uplatu celokupnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo uplaceni iznos dok je ostatak podložan promeni.
• Ukoliko gost iz bilo kog razloga prekine boravak, neće se vrsiti refundacija za neiskorišćeni deo aranžmana.


Kućni red:
Preuzimanje apartmana je od 14:00h a odjava do 10:00h. Apartman se iznajmljuje dnevno i mora se napustiti do 10:00h na dan izlaska, osim ako je dogovorom drugacije predvideno. Zadržavanje apartmana nakon 10:00h povlaci naplatu narednog dana. Gosti su dužni svoje dragocenosti nositi uz sebe. Visit Croatia i SIM-TOURS iz objektivnih razloga nisu u mogucnosti garantovati za iste. Uvodenje kucnih ljubimaca, odnosno njihov boravak u apartmanu je dozvoljen i dodatno se naplacuje 10 EUR dnevno. Gosti su dužni da cuvaju apartman, inventar i instalacije. Svaka napravljena šteta mora biti nadoknadena. Gosti ne smeju izazivati neugodnu buku, galamu i remetiti javni red i mir. Ovo posebno važiod 14 do 17h (poslepodnevni odmor) kao i od 23 do 07h (nocni odmor). U apartmanima je moguce neometano primati goste, ukoliko se isti drže kucnog reda.

Visit Croatia ima pravo da u slucaju nepridržavanja kucnog reda gostu otkaže korišæenje apartmana. U cenu su uracunati cisti peškiri i posteljina za onoliko osoba koliko je najavljeno. Jedna od mnogobrojnih prednosti privatnog smeštaja nad hotelskim je ta da 90% naših smeštajnih kapaciteta poseduje kompletno opremljenu kuhinju kako za posluživanje tako i za komforno pripremanje obroka. Gde god je to bilo moguce, smeštajne kapacitete smo opremili širokopojasnim internetom koji je uracunat u cenu koju placate.

Izgubio(la) sam ključ od apartmana?
Obavezni ste u najkraćem mogućem roku našem agentu prijaviti gubitak. U slučaju gubitka ključeva snosite troškove zamene brave i izrade novih ključeva u visini od 30 EUR. Prilikom potvrde rezervacije, dobićete detaljna uputstva kako doći do apartmana. Ulazak u apartman je od (check in) 14:00h a izlazak do (check out) 10:00h. Ukoliko dolazite ranije, ulazak u apartman je moguć ako pre Vas nije bilo gostiju i apartman je spreman, u takvim slucajevima najbolje je kontaktirati nas dan pre dolaska u apartman i proveriti da li takva mogućnost postoji. U duhu pravog domaćina Agenti Visit Croatia će Vas dočekati u bilo koje doba dana ili noći, naravno uz prethodnu najavu sa vaše strane o orijentacijskom vremenu dolaska (ukoliko dolazite automobilom) ili očekivanom vremenu stizanja na odredišnu autobusku/železnicku stanicu ili aerodrom. Za ovakve slučajeve jedino je važna koordinacija između Vas i zastupnika Visit Croatia kako bi Vas smestili u Vaš apartman i omogućili vam odmor nakon puta u što kraćem roku po stizanju na željeno odredište. Jedan od naših agenata predaje ključeve i uzima identifikacijske podatke. Ključevi se predaju agentu Visit Croatia, nakon što izvrši kontrolu smeštajnog objekta. Postoji mogućnost ostavljanja na prethodno dogovoreno mesto.


Napomena: Uz ovaj program primenjuju se Opšti uslovi putovanja agencije SIM TOURS, Licenca OTP broj 94 od 04.02.2010.godine.